RR víkend na Vysočině

 

V pátek dopoledne jsme vyrazili již na II.ročník RR víkendu na Vysočině. Sraz se konal opět v rekreačním areálu firmy Ladex a v hojném počtu (17pánečků + 10feneček) jsme si víkend náramně užili .

Když jsme dorazili na místo, nastalo velké vítání a seznamování. Bailey byla z tolika pejsků v sedmém nebi a řádila až do pozdního odpoledne.

V sobotu jsme vyrazili na výlet po okolí, který byl prošpikován různými hry jak pro pejsky, tak pro páníčky, na oběd jsme si opekli skvělé domácí klobásy a výlet byl zakončený hledáním zakopaného pokladu. Po návratu z náročného, leč velmi zábavného výletu jsme rozpálili gril a pochutnali si na masíčku. Večer jsme u táboráku s lahví hruškovice a rumu klábosili až do pozdních večerních hodin.

V neděli ,unaveni z celého víkendu, jsme šli jen na kratší prochajdu k rybníku, kde se fenečky vykoupaly a naposledy se ještě pořádně vyřádily.

Víkend byl opravdu super. Naše holky včetně nás si ho náramně užily. Jelikož věková kategorie fenek byla poměrně nízká, vše proběhlo bez větších potyček. Jen na sobotním výletě si Laruška trošku vyskakovala na naší Jersey, která si to nenechala samozřejmě líbit a odnesla si od Larušky památeční otisk zubu na tváři🙂

 

Všem moc děkujeme za krásný víkend a doufáme, že na podzim se sejdeme opět v tak skvělé sestavě!

 

Fotečky můžete vidět v naší fotogalerii ZDE! a nebo krásné fotky od Katky ZDE!