Přijímáme rezervace na štěňátka :-)

VÍCE ZDE!

Štěstí nám letos moc nepřálo. Jarní krytí jsem zrušila kvůli Covidu a náš plánovaný Azimek má zdravotní komplikace, tak jsem byla nucena hledat i jiného vhodného pejska a nakonec se povedlo. Pana úžasného Rafikiho.  Snad už to konečně vše klapne a na zimu se budeme těšit na štěňátka ❤ 

Zuri na Vánoce oslavila 3. narozeniny. Vyrostla z ní krásná psí dáma, dospěla, zmoudřela a já jsem se rozhodla, že by byla škoda, abych její skvělé vlastnosti nepředala dál. Pátrala jsem pro ni po dokonalém protějšku. Nejvíce mi záleží  na povaze. Se Zuri dělám hodně aktivit (obedience, nosework, agility, sportovní kynologie, dogtrekking atd.) a nezáleží nám tak na výstavách (i když i na poli výstavním jsme měli vždy úspěch), jako na společných chvílích, které nás obě baví. 

Po pečlivé úvaze jsem se  rozhodla sáhnout po psovi  – Cojochripa Erevu Rafiki.,  Je to pracovně vedený pes, který je na výstavním poli velice úspěšný, má skvělou nekonfliktní povahu, je energický, velmi milý a jako bonus má nádhernou hlavu a harmonickou stavbou těla. Tímto moc děkuji Lence Havlanové za umožnění zařadit Rafikiho do mého chovu. Postupně doplním informace o rodičích. Zatím pečlivě připravuji, plánuji a studuji (přeci jen od posledního vrhu uplynula dlouhá doba) a čekám, kdy Zuri začne hárat. Předpokládám, že říjen/listopad. Pak se jen modlit, ať nám mocná příroda dopomůže k dalším vytouženým štěňátkům.  Budu ráda, když se mi ozvete:-)